Boudewijn Haccou


Boudewijn Haccou is geboren in 1959. Na de middelbare school is hij afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij bedrijfskunde heeft gestudeerd. Na zijn studie is Boudewijn via diverse bedrijven, waaronder NMB Heller, in het adviesvak voor medisch specialisten beland. Eerst in 1992 bij Sibbing en Wateler, en vanaf 1996 op eigen benen.

Hoewel Boudewijn twee keer succesvol een door hem opgestart bedrijf verkocht heeft (2002 Nationale Nederlanden en 2015 Raadgevers Kuijkhoven), werd hij steeds weer de wereld van het advies voor de medische beroepen in getrokken. Hier ligt zijn passie, naast het feit dat hij inmiddels 24 jaar ervaring heeft.

Na begonnen te zijn op het gebied van financieel advies en assurantiƫn, richt Boudewijn zich inmiddels ook veel op coaching. Hij brengt zijn ervaring graag over op maatschappen, zowel bij conflictsituaties als bij het bepalen van de strategische route. Naast zijn werkzaamheden vanuit Haccou Advies houdt Boudewijn van golfen, wandelen en reizen. Het grote verschil tussen Boudewijn en de grote advieskantoren in Nederland zit met name in zijn aanpak: concreet, hands-on en to the point. Geen dikke rapporten, maar helder advies dat direct opgepakt kan worden.

© Haccou.nl | 2016 | Financieel adviseurs met voor de medische beroepen